«

»

Feb
26

Σειρά με βάση τον Αυξητικό Παράγοντα Ινοβλαστών

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ένα παιδί αναπτύσσεται τόσο γρήγορα; Πώς ένας νέος μπορεί να ασκηθεί με τόση ενέργεια και να ανακάμψει σχεδόν άμεσα; Για ποιο λόγο τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και ικανότητα μάθησης; Μπορείτε δικαιολογημένα να πείτε ότι είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της νεότητας. Πράγματι, τα λιγότερα χρόνια ζωής έχουν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό, τόσο της σωματικής, όσο και της νοητικής φθοράς… αλλά περισσότερο από αυτό, είναι η εγγύτητα με την εμβρυϊκή κατάσταση της ύπαρξης.
Η πραγματική απάντηση βρίσκεται σε ένα βιολογικό μόριο που είναι απαραίτητο για την υποστήριξη της εμβρυϊκής ανάπτυξης. Ονομάζεται Αυξητικός Παράγοντας Ινοβλαστών (FGF). Ενώ ο FGF είναι άμεσα διαθέσιμος στον ανθρώπινο πλακούντα, η διαθεσιμότητά του στο ανθρώπινο σώμα μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και ουσιαστικά εξαφανίζεται καθώς γερνάμε. Το σώμα μας είναι ανίκανο να παράγει το δικό του FGF, οπότε πρέπει να το αντλεί από την τροφή.
Εκεί είναι που η Laminine® της LifePharm συμπληρώνει έναν κρίσιμο κρίκο στην αλυσίδα της ανθρώπινης ζωής. Ελάτε να δούμε πώς!
LAMININE

Το βασικό προϊόν της LIFEPHARM που περιέχει τον Αυξητικό Παράγοντα Ινοβλαστών (FGF – Fibroblast Growth Factor 2) καθώς και άλλα πεπτίδια σημαντικά για λειτουργίες επαναδόμησης του οργανισμού. Κατά την ενηλικίωση μειώνεται σημαντικά η διαθεσιμότητα αυτού του «σηματοδοτικού μορίου» που είναι υπεύθυνο για την επισήμανση βλαβών στον οργανισμό μας – ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης και αναδόμησης. Επειδή επηρεάζει πολλών ειδών κύτταρα σε όλον τον οργανισμό, οι δράσεις του, θεωρητικά, είναι εξίσου πολλές: από αντιγήρανση μέχρι ενίσχυση οργανισμού απέναντι σε πλήθος ασθενειών, αποκατάσταση, τόνωση. Μαζί με την υπόλοιπη σειρά της LIFEPHARM (ένζυμα πέψης, Ω3+Συνένζυμο Q10, εκχυλίσματα υπερτροφών) προσφέρει, ΣΥΝΕΡΓΙΚΑ, μια μοναδική εμπειρία τόνωσης σε όλα τα επίπεδα! Όλα αυτά διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από εμάς!
Ήδη από τη δεκαετία του ‘70 υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ομότιμης κρίσης για τον FGF και την ισχυρή αναδομητική του δράση σε κάθε ιστό. Ενδεικτικά:
1. Walicke P, Cowan WM, Ueno N, Baird A, Guillemin R. Fibroblast growth factor promotes survival of dissociated hippocampal neurons and enhances neurite extension. Proc Natl Acad Sci U S A 83: 3012–6, 1986.
2. Bianchi G, Banfi A, Mastrogiacomo M, Notaro R, Luzzatto L, Cancedda R, Quarto R. Ex vivo enrichment of mesenchymal cell progenitors by fibroblast growth factor 2. Exp Cell Res 287: 98–105, 2003.
3. Ornitz DM, Itoh N. The Fibroblast Growth Factor signaling pathway. Wiley Interdiscip Rev Dev Biol 4: 215–66, 2015.
Ο FGF προέρχεται από αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής που τρέφονται χωρίς ορμόνες. Σε αντίθεση με μεγαλύτερα πεπτίδια, περνάει μέσα από το έντερο στην κυκλοφορία του αίματος χωρίς να διασπαστεί. Η τεχνολογία απομόνωσης του FGF είναι αποκλειστικότητα της LIFEPHARM.
OMEGA+++
Το κυκλοφορικό σύστημα αναπτύσσεται στα αρχικά στάδια της εμβρυϊκής ανάπτυξης και παραμένει ζωτικής σημασίας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μας, καθώς επιτρέπει στο σώμα μας να διατηρεί ένα σταθερό εσωτερικό περιβάλλον. Η καλή κυκλοφορία παρέχει επίσης τη βέλτιστη ροή αίματος στον εγκέφαλο, την καρδιά και άλλα όργανα και την ταχεία ανάρρωση μετά από άσκηση ή άλλη σωματική δραστηριότητα.
Τα Ω3-6-9 (υψηλής καθαρότητας & απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα) είναι συνδυασμός γνωστός ο οποίος προάγει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος – και όχι μόνο. Η δράση τους ενισχύεται συνεργικά παρουσία βιταμίνης Κ2, συνένζυμο Q10 και μικρή ποσότητα Αυξητικού Παράγοντα Ινοβλαστών.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
Βελτιωμένη σηματοδότηση σε όλο το σώμα.
Περισσότερο εύκαμπτες αρτηρίες και αιμοφόρα αγγεία.
Αυξημένη ευκινησία.
Ισορροπημένα επίπεδα χοληστερόλης.
IMMUNE+++
Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η φυσική άμυνα του οργανισμού μας σε όλους τους επικίνδυνους ιούς και τα βακτηρίδια που βρίσκονται παντού στο περιβάλλον, τόσο εντός όσο και εκτός. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ένα δίκτυο λευκών αιμοσφαιρίων που μπορεί να αναγνωρίσει, να επιτεθεί και να καταστρέψει ξένες ουσίες προτού να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στο σώμα.
Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να φροντίζουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να ενισχύουμε το σώμα. Το LifePharm IMMUNE +++ είναι μια τριπλή αμυντική φόρμουλα που προέρχεται από υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά που θεωρούνται ασφαλή και αποτελεσματικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: φυτικά εκχυλίσματα τριών μανιταριών, βιταμίνη C (σε αφομοιώσιμη μορφή) και εκχυλίσματα πέντε βοτάνων.
Πιθανά οφέλη:
Βελτιώνει την άμυνα της πρώτης γραμμής του ανοσοποιητικού συστήματος από τους παθογόνους οργανισμούς και δίνει στο σώμα τα εργαλεία που χρειάζονται για την καταπολέμηση ξένων οργανισμών και βακτηριδίων.
Ενισχύει την ανοσολογική υγεία και την ανοσολογική απόκριση σε ιούς και λοιμώξεις.
Μέχρι 24 ώρες ανοσολογική υποστήριξη.
DIGESTIVE+++
Ως ένας από τους βασικούς παράγοντες που προάγουν την υγεία στο ανθρώπινο σώμα, το πεπτικό σύστημα είναι ένας συνδυασμός οργάνων που μετατρέπει τα τρόφιμα σε θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για ανάπτυξη, ενέργεια και επισκευή, ενώ η σημασία τους δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ψάχνουμε συχνά λύσεις την ανακούφιση διαφόρων παθήσεων στο σώμα, χωρίς τελικά να αντιληφθούμε ότι πηγή πολλών προβλημάτων είναι το πεπτικό σύστημα: για παράδειγμα, ο εντερικός σωλήνας, με τα δισεκατομμύρια βακτήρια (αριθμούν όσο και όλα τα κύτταρα του οργανισμού μας μαζί!) ονομάζεται – δικαίως – δεύτερος εγκέφαλος! Οι ισορροπίες του είναι λεπτές και εύκολα διαταράσσονται.
Το LifePharm DIGESTIVE +++ συνδυάζει ένα σταθερό προβιοτικό, ένα πρεβιοτικό μείγμα και ένα πλήρες μίγμα ενζύμων που προάγει την εντερική υγεία, βοηθά στη δυσπεψία και ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών. Έρχεται σε μορφή softgel για καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα και μεταφορά θρεπτικών ουσιών.
Πιθανά οφέλη:
Βελτιωμένη βακτηριακή ισορροπία στο παχύ έντερο.
Βοηθά στην εξουδετέρωση των οξέων στο στομάχι (εξάλειψη αισθημάτων δυσφορίας και φουσκώματος).
Βέλτιστη πέψη των τροφίμων και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

https://www.facebook.com/pg/fibroblastgr
Κ
ωνσταντίνος Παπαγεωργίου 6972054652

Leave a Reply

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin